Volle kracht vooruit: inzicht en perspectief voor ondernemers in een wereld na corona [whitepaper]

Een volledige inzichts- en risicoscan van jouw bedrijf

Eindelijk is het zover: na een lange periode van lockdown gaat de samenleving stap voor stap weer open. Reden dus voor optimisme, maar tegelijkertijd is de impact van de coronacrisis op het bedrijfsleven nog altijd groot. Ondernemers willen graag weer ‘vooruit’, maar hebben ook nog veel vragen rondom de steunmaatregelen van de overheid. Want hoe kan ik kansen pakken en groeien met mijn bedrijf, terwijl we nog steeds te maken hebben met een onzeker ondernemersklimaat? En kom ik straks in de problemen als ik onverwacht ontvangen steun of uitgestelde belasting moet terugbetalen?

Speciaal voor deze ondernemers hebben we het whitepaper Volle kracht vooruit geschreven. Deze publicatie bevat een complete inzichts- en risicoscan,  om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van je actuele financiële positie, de (uitgestelde) verplichtingen en de mogelijke risico’s voor jou als ondernemer op dit moment. Verder helpt het je kritisch te kijken naar de toekomstbestendigheid van je bedrijf en je eigen ondernemerschap.

Laat hier je gegevens achter en download gratis ons whitepaper Volle kracht vooruit! 

Hulp nodig? Onze specialisten ondersteunen je graag!

Wil je meer informatie, heb je een vraag over jouw specifieke situatie of heb je hulp nodig bij het toepassen van de tips en adviezen uit dit whitepaper? Neem dan contact op met een van de auteurs van deze publicatie:  Partner Robèrt Meijer, Senior Belastingadviseur Adviseur Marcel Peusens, Senior Juridisch Adviseurs Renate Baken of Eline van Elst of Organisatieadviseur Guus van Hout.  Zij helpen je graag verder!

Robèrt Meijer LR - C

Robèrt Meijer
r.meijer@boladviseurs.nl
088 - 1211 372

Marcel Peusens C

Marcel Peusens
m.peusens@boladviseurs.nl
088 - 1211 455

Renate Baken LR - C

Renate Baken
r.baken@boladviseurs.nl
088 - 1211 339

Eline van Elst-Willems LR- C

Eline van Elst
e.elst@boladviseurs.nl
088 - 1211 470

Guus van Hout LR - circle

Guus van Hout
g.hout@boladviseurs.nl
088 - 1211 433

Ja, ik wil dit whitepaper!