Nieuw: de NOW-desk van Bol Adviseurs

Het pakket aan financiële steunmaatregelen vanuit de overheid wordt steeds omvangrijker. Nu de coronacrisis al een tijd voortduurt, worden steeds meer financiële regelingen toegevoegd, stopgezet of aangepast. We merken dat veel ondernemers, met name op het gebied van de NOW-regelingen met veel vragen zitten. Daarom hebben we iets nieuws: de NOW-desk van Bol Adviseurs. Dit multidisciplinaire team helpt ondernemers bij al hun vragen over de NOW-subsidie.

De NOW-subsidie is een behoorlijk specifieke regeling waarvan veel ondernemers gebruik hebben gemaakt. De NOW kent inmiddels twee varianten: de NOW 1.0 regeling is gesloten en per 6 juli is de NOW 2.0 opengesteld voor nieuwe aanvragen. Als gevolg van deze omzetting komen ondernemers voor nieuwe vragen te staan. Moeten zij een aanvraag indienen voor de NOW 2.0 of is bedrijfseconomisch ontslag een optie? Loop ik het risico dat ik (een deel van) de toegekende subsidie uit de NOW 1.0 moet terugbetalen? Complexe vraagstukken waarbij het antwoord niet direct voor het oprapen ligt, zeker in combinatie met alle andere financiële regelingen die moeten zorgen voor voldoende liquiditeit. 

De NOW-desk

De NOW-desk van Bol Adviseurs ontzorgt ondernemers op alle gebieden van de NOW-regelingen. Zo hebben we een QuickScan ontwikkeld om te bepalen of een terugbetalingsrisico voor jouw bedrijf zou kunnen spelen en kunnen we je adviseren over de te nemen vervolgstappen. De NOW-desk bestaat uit een multidisciplinair team, waarin onze adviseurs vanuit diverse specialismen samenwerken om jou van het best mogelijke antwoord te voorzien. De NOW-desk is bereikbaar per telefoon of per mail via onderstaande button.

Hulp nodig? Onze specialisten ondersteunen je graag!

Wil je meer informatie of heb je een specifieke vraag voor de NOW-desk? Neem dan contact op met één van onderstaande specialisten uit de NOW-desk.  Zij helpen je graag verder!

ROBIN

Robin Geerts
now@boladviseurs.nl
088 - 1211 443

Bas Jeckmans LR - C

Bas Jeckmans
now@boladviseurs.nl
088 - 1211 346

Hans Sengers C

Hans Sengers
now@boladviseurs.nl
088 - 1211 345

Jeroen Reijs LR - C

Jeroen Reijs
now@boladviseurs.nl
088 - 1211 314

Paul Lutters LR -C

Paul Lutters
now@boladviseurs.nl
088 - 1211 341

Robèrt Meijer LR - C

Robèrt Meijer
now@boladviseurs.nl
088 - 1211 372

Jul 17, 2020 9:30:00 AM